Inspelningen av Ginny & Georgia äntligen igång

En av Netflix mest populära serier har på allvar börjat resan mot nästa säsong. Produktionen av säsong tre av Ginny & Georgia har äntligen dragit igång i Toronto, Kanada.

Ginny & Georgia har nått en oväntat bred publik. När serien återkom i januari 2023 efter ett nästan tvåårigt uppehåll så tog den sig direkt upp på Netflix egna listor för mest tittade serier. 

I maj 2023 förnyade Netflix sin dramakomedi för både en tredje och fjärde säsong. Ett år senare startade i dag produktionen av säsong tre med en genomläsning.

Antonia Gentry spelar 15-åriga Ginny Miller och Brianne Howey hennes 30-åriga mamma Georgia. Premissen ung mamma med tonårsdotter för tankarna till Gilmore Girls, men Ginny och Georgia kommer från en annan samhällsklass och lever ett annat typ av liv. Mor-dotter-relationen kompliceras ytterligare av att Georgia i slutet av säsong två greps för mord.

Seriens skapare Sarah Lampert har tidigare sagt att författarna visste hur de ville att säsong tre skulle utveckla sig redan när handlingen i säsong två formades. Frön har lagts som kommer att bli tydliga för tittarna först när trådarna knyts ihop i den tredje säsongen. Lampert har utlovat nya hinder, nya relationer och nya utmaningar för Ginny och Georgia i säsong tre “på ett sätt som vi inte sett förut”.

“Det har alltid varit Ginny och Georgia mot världen, men världen har inte vänt sig mot dem i den utsträckning som den gör i säsong tre. Vi är mer än spända av förväntan att äntligen kicka igång produktionen och fortsätta ge våra fans karaktärerna som de älskar”, säger Sarah Lampert till Tudum.

Säsong tre av Ginny & Georgia väntas till Netflix nästa år.