Klart: Cranston och Paul i Better Call Saul

Breaking Bad-fansen får som de vill. Nu är det bekräftat att Bryan Cranston och Aaron Paul gästar den sista säsongen av Better Call Saul.

Många av karaktärerna från Breaking Bad har redan letat sig in i Better Call Saul-berättelsen, men de två som alla väntat på är huvudkaraktärerna Walter White och Jesse Pinkman. Den ena av skaparna, Peter Gould, har nu officiellt bekräftat gästspelet som fansen väntat så länge på. Både Bryan Cranston och Aaron Paul dyker upp i den sjätte och sista säsongen av spinoffen om Jimmy McGills transformation till Breaking Bad-advokaten Saul Goodman (Bob Odenkirk).

Peter Gould annonserade nyheten under helgens panel på Paley Fest i Los Angeles, modererad av Variety: “Jag vill inte spoila saker för publiken, men jag kan säga att den första frågan vi hade när vi startade serien var ‘kommer vi att se Walt och Jesse i den här serien?’ I stället för att försöka smita undan, så säger jag nu bara yeah. Hur och under vilka omständigheter får ni upptäcka själva, men måste jag tillägga att det är bara är en av många saker som ni kommer att upptäcka den här säsongen.”

Aaron Paul och Bryan Cranston skapade två ikoniska karaktärer i Jesse Pinkman och Walter White. Foto: AMC

Under Paley Fest berättade de inblandade också att skådespelarna Rhea Seehorn (Kim Wexler) och Giancarlo Esposito (Gus Fring) regisserat var sitt avsnitt av finalsäsongen, närmare bestämt det fjärde respektive sjätte avsnittet.

Den sista säsongen av AMC-serien består av totalt 13 avsnitt. I Sverige är Better Call Saul en Netflixserie där de två första avsnitten av säsong sex anländer den 19 april. Efter det sjunde avsnittet blir det en paus på en och en månad innan resterande sex avsnitt släpps veckovis med start den 12 juli.

Läs mer om finalsäsongen av Better Call Saul här.