HBO fortsätter med Silicon Valley och Veep

HBO, vilket som ni vet är företaget bakom Game of Thrones, The Wire och Boardwalk Empire, har beslutat att förlänga de två komediserierna Silicon Valley och VEEP med ytterligare en säsong. Beskedet kommer bara dagar efter premiärerna för den andra respektive fjärde säsongen.

Michael Lombardo, som är HBO:s innehåll chef, säger:

”VEEP och Silicon Valley är utmärkta serier, och jag är otroligt stolt över att välkomna dem igen nästa år. Tillsammans med Game of Thrones och I kväll med John Oliver, två program som redan har förlängts med en säsong, blir söndagar på HBO något speciellt nästa år. ”

Silicon Valley följer blyg programmerare Richard (Thomas Middleditch) lever på ett hackerhotell där han arbetar på nystartade företag med vännerna Big Head (Josh Brener) Gilfoyle (Martin Starr) och Dinesh (Kumayl Nanjiani) under strikt övervakning av den excentriska IT-miljonären Erlich (TJ Miller).

Veep är en skarp, satirisk inblick i den isolerade politiska världen i Washington och serien följer det turbulenta livet för förre vicepresident Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus), som nu har blivit president. Andra aktörer i serien inkluderar Emmy-vinnaren Tony Hale, Anna Chlumsky, Matt Walsh, Reid Scott, Timothy C. Simons, surfa Bradshaw och Kevin Dunn.