Första trailern: Game of Thrones säsong 6

Den första riktiga trailern för säsong sex av Game of Thrones är här. Den inleds vackert och känslomässigt och övergår sedan i klassisk GoT-action.

Till tonerna av Chris Isaaks Wicked Games inleds trailern med en stilla panorering över vad som tycks vara en stendöd Jon Snow. Halva trailern är lugn och känslomässig, men så fort Cersei Lannister yttrat orden: ”I choose violence” höjs tempot och övergår till de intensiva kamp- och sexscener vi känner så väl igen från den populära fantasyserien.

Game of Thrones sjätte säsong har premiär den 25 april på HBO Nordic. Serien kan i år bara recenseras avsnitt för avsnitt eftersom HBO av rädsla för läckta kopior beslutat att inte förse media med några screeners i förväg, så som varit brukligt tidigare år.

Det finns också större skäl att förhindra spoilers nu när tv-serien för första gången hunnit längre än bokserien. George RR Martin är ännu inte är klar med den sjätte boken The Winds of Winter och ingen vet längre exakt var historien är på väg. Varje liten bild eller trailer lär därför analyseras tills döds av fantasyseriens hängivna fans.