Första teaser: Mer Mythic Quest i höst

Det är inte bara fantasy och sci fi på San Diego Comic Con. På panelen för arbetsplatskomedin Mythic Quest visades en första teaser för säsong tre.

Apple TV+ förnyade i höstas Mythic Quest med två säsonger på en gång. Under panelen på San Diego Comic Con offentliggjordes den första teasern för säsong tre som landar någon gång i höst.

Arbetsplatskomedin om den fiktiva videospelsstudion som producerar det populära multiplayer-spelet Mythic Ques har skapats av Rob McElhenney, Charlie Day och Megan Ganz. McElhenney spelar själv företagets kreativa chef Ian Grimm som skapat onlinespelet. I rollistan finns även F Murray Abraham, Danny Pudi, Imani Hakin, Charlotte Nicdao, Ashly Bursch, Jessie Ennis och David Hornsby.

Videospelsutvecklarna bygger världar, konstruerar hjältar och skapar legender, men de hårdaste slagen sker inte i spelen – utan på kontoret. I säsong tre försöker Ian och Poppy navigera spelvärlden och sitt partnerskap på nyligen bildade GrimPop Studios, Dana tvingas agera medlare för sina chefer. På Mythic Quest vänjer sig David vid sin nya roll som chef när han för första gången är i ledningen på riktigt – samtidigt som Jo återvänder som hans assistent mer lojal och militant än någonsin. Carol försöker hitta sin roll efter att ha befordrats och på Berkeley kämpar Rachel med att balansera sin moral med kapitalismen medan Brad försöker återvända till samhället som en reformerad man efter fängelsevistelsen.