Första bilderna: American Rust säsong 2

Det var nära att det inte blev någon fortsättning, men snart är Jeff Daniels och Maura Tierney tillbaka i familjedramat American Rust. De första bilderna har släppts inför premiären av säsong två.

American Rust: Broken Justice baseras på Philipp Meyers debutroman American Rust från 2009 som är en berättelse om att önska sig en ljusare framtid samtidigt som man är fångad i det förflutna.

Tv-serien utspelar sig i den lilla fiktiva industristaden Buell, belägen i det så kallade rostbältet i sydvästra Pennsylvania, där den amerikanska drömmen blivit tämligen kantstött. Jeff Daniels, som också är producent, spelar polisen Del Harris och Maura Tierney hans flickvän Grace Poe. Båda med en tendens tänja på de moraliska gränserna.

När serien återvänder försöker Del Harris och Grace Poe bygga upp sina liv igen efter de fruktansvärda händelserna i den första säsongen. En serie mord, till synes oberoende av varandra, hintar om en större konspiration som hotar alla invånare i den lilla staden med den stora sammanhållningen.

Här är ytterligare tre bilder från den nya säsongen som Amazon Prime gjort tillgängliga.

American Rust hade seriepremiär i september 2021, då som Showtime-serie. Amazon räddade den nedlagda serien och nu har Prime Video meddelat att hela den nya säsongen anländer den 28 mars i USA, Storbritannien och ytterligare ett antal länder. Oklart med svensk premiär.