Fler avsnitt när Agent Carter återvänder

Nyligen kom beskedet att det blir en andra säsong av Agent Carter. Nu får vi också veta att det blir fler avsnitt när Marvel-serien återvänder.

Det är Peggy Carter själv, det vill säga skådespelerskan Hayley Atwell, som avslöjat detta under en panel på Comicpalooza i Houston, Texas. Säsong två förlängs med två avsnitt, jämfört med de åtta som utgjorde den första säsongen.

Hayley Atwell berättade också lite mer om vad tittarna kan förvänta sig av säsong 2 som utspelar sig ungefär ett år senare i Los Angeles. Peggy kommer förstås att fortsätta slåss mot de mörka krafterna under atombombs-eran, men det kommer också att finnas mer utrymme för humor och värme.
– Hon har tagit sig igenom den värsta sorgen över Steve (Rogers, Captain America) och är nu redo för nya äventyr. Hon kämpar inte lika mycket med sin identitet, förklarar Atwell.

Något premiärdatum för säsong 2 är inte satt, men Agent Carter förväntas, precis som under den gångna säsongen, fylla hålet när ABC:s andra Marvel-serie Agents of SHIELD tar paus runt årsskiftet.