Trailer: Hayley Atwell i Conviction

Agent Carter är historia, men inte Hayley Atwell. I Conviction spelar hon Hayes Morrison, en strulig men briljant advokat som pressas att ta ett jobb hon inte vill ha.

Hayley Atwell gjorde Steve Rogers flickvän, Peggy Carter, till en av de mest älskade kvinnliga karaktärerna i Marvels universum. Men när Peggys Captain America-ark nu tycks vara avslutat och ABC precis lagt ned hennes egen serie Agent Carter så har 34-åriga Atwell gått vidare till andra uppgifter.

I den nya ABC-serien Conviction spelar hon Hayes Morrison, bad girl, advokat och före detta ”First daughter”. Morrisons rival, distriktsåklagaren Wayne Wallis (Eddie Cahill), använder utpressning för att få henne att ansluta till hans team i den nya avdelningen Conviction Integrity Unit. Hon tvingas ta jobbet för att undvika fängelse för kokaininnehav och för att inte skada sin mors senatskampanj. Hayes Morrisons briljanta hjärna ska hjälpa teamet att vända på steken i fall där misstanke finns om att felaktiga domar utfärdats.

Conviction ingår i ABC:s uppsättning av nya serier inför tv-säsongen 2016-2017 och kommer att ersätta långköraren Castle på måndagar i höst .