Episka Pachinko berättad på tre språk

Apple TV:s globala satsning Pachinko är en berättelse om förbjuden kärlek berättad på tre språk. Nu finns de första bilderna och ett premiärdatum.

Dramaserien Pachinko är baserad på den bästsäljande romanen med samma namn av den koreansk-amerikanska författaren Min Jin Lee.

Enligt Apple är serien episk i stt omfång men intim i sin ton. I förgrunden finns Sunja som ingår i en koreansk familj som immigrerar till Japan. Det är en berättelse om förbjuden kärlek som sveper mellan Korea, Japan och USA för att måla en oförglömlig 1900-talshistoria om krig och fred, kärlek och förlust, triumf och försoning.

Soo Hugh (The Terror, The Killing), har skapat serien och är showrunner: “De brukar säga att det finns projekt som ändrar varje del av vem du är som filmskapare och person. Pachinko är otvivelaktigt det projektet för mig. Det är inte bara en historia om mina förfäder, det är min hyllning till dem – till alla Sunjas djupt begravna i alla våra familjers historia. Det har varit en otrolig ära att ge liv åt den här historien tillsammans med den här hängivna och talangfulla besättningen.”

De första tre avsnitten av Pachinko har premiär den 25 mars globalt på Apple TV+.

Här är de första bilderna som Apple TV har släppt:

Lee Minho som Hansu när han inspekterar fiskmarknaden i en koreansk by. Foto: Apple TV+
Jin Ha spelar Sunjas barnbarn Solomon som är uppväxt i Japan och gör karriär på Wall Street. Foto: Apple TV+
Yu-na Jeon spelar Sunja som ung i den lilla byn i det på 1930-talet ockuperade Korea. Foto: Apple TV+
Youn Yuh Jung som den äldre Sunja i Pachinko. Foto: Apple TV+