Damien Lewis gör comeback i Billions

Saknat Bobby “Axe” Axelrod? Goda nyheter! Damien Lewis återvänder till det finansiella maktspelet i den sjunde säsongen av Billions.

Det var i oktober 2021, efter säsong fem-finalen, som Damien Lewis annonserade sin exit från Showtimes succéserie Billions (HBO Max i Sverige). Beskedet kom några månader efter att Damian Lewis hustru, skådespelerskan Helen McCrory, avlidit. Lewis ville tillbringa tiden hemma i London, nära tonårsbarnen, i stället för att spendera månader i taget i New York där Billions spelas in.

Dörren lämnades dock på glänt. “Det finns en möjlighet för mig att återvända, men för nu, kan man säga, att han har besegrats”, sa Damien Lewis i en intervju i New York Times.

Nu är tiden mogen för en comeback. Showtime har bekräftat att Emmy-vinnaren repriserar rollen som Bobby “Axe” Axelrod i sex av tolv avsnitt i den kommande sjunde säsongen som väntas få premiär senare det här året.

Synopsis för säsongen lyder: Allianser har vänts upp och ned. Gamla sår beväpnas. Lojaliteter testas. Svek av episka proportioner. Fiender blir vänner på sin vakt. Och Bobby Axelrod återvänder, när insatserna växer från Wall Street till världen.