Cox: The Defenders spelas in i år

Vi kommer att få vänta länge på den andra säsongen av Jessica Jones. Charlie Cox från Daredevil har bekräftat att inspelningen av The Defenders startar senare i år.

Samarbetet mellan Netflix och Marvel inkluderar fyra seriehjältar. Först introducerades Daredevil förra våren (säsong två hade nyligen premiär, recension här). I november förra året fick vi stifta bekantskap med Jessica Jones. Den 30 september får Luke Cage sin egen serie och så småningom, oklart när men troligen i början av 2017, ska Finn Jones från Game of Thrones fronta serien om Iron Fist.

Vi är många som hade hoppats på att en andra säsong av Jessica Jones skulle stå på tur efter Iron Fist, men det tycks nu vara lika bra att glömma. Brittiska Independent rapporterar att Charlie Cox, som spelar Matt Murdock aka Daredevil, under en panel tidigare i veckan avslöjade att inspelningen av The Defenders inleds senare i år. Det bör betyda att serien, som samlar alla de fyra superhjältarna, också får premiär 2017.

I värsta fall betyder det att vi får vänta på nästa säsong av Jessica Jones egen serie ända till 2018, eftersom Marvel-bossen Jeph Loeb varit tydlig med att det räcker med två Marvel-släpp på Netflix per år.

One thought on “Cox: The Defenders spelas in i år

Comments are closed.