Cobra Kais final i tre delar – start i juli

Cobra Kais extra långa finalsäsong bryts upp i tre delar. Den 18 juli börjar nedräkningen för Netflix Karate Kid-spinoff som inte når i mål förrän någon gång under 2025.

Netflix meddelade i januari 2023 att Cobra Kai avslutas med säsong sex, men utlovade samtidigt en sista säsong som är “the biggest and the baddest”. Det infrias med en finalsäsong, där den ultimata kampen ska utkämpas, som består av totalt 15 avsnitt uppdelade i tre omgångar.

Så här lyder den officiella beskrivningen av den sjätte säsongen: Efter att Cobra Kai drivits bort från The Valley måste senseis och elever besluta om och hur de ska tävla i Sekai Taikai – världsmästerskapet i karate.

I den första teasern framgår att del ett släpps den 18 juli och del två följer den 28 november. Däremot avslöjas inget datum för när den tredje och sista delen anländer till streamingtjänsten, bara att det sker under nästa år. Teasern visar också hur hårt alla tränar för vinna “själen i The Valley“. Konkurrensen och insatserna har aldrig varit högre.