Cobra Kai avslutas med säsong sex

Netflix har meddelat att Karate Kid-spinoffen Cobra Kai avslutas med säsong sex, men utlovar samtidigt en sista säsong som är “the biggest and the baddest”.

Cobra Kai var från början var en del av Youtubes nedlagda premiumsatsning, men växte till en hitserie när Netflix köpte rättigheterna till Karate Kid-spinoffen som utspelar sig 30 år efter händelserna i de populära filmerna från 1980-talet. 

Men nu är sagan slut. Eller är den det? Medskaparna Josh Heald, Jon Hurwitz och Hayden Schlossberg hintar i ett brev till fansen om att det mycket väl kan komma mer: “Vårt största mål med Cobra Kai har alltid varit att avsluta på våra egna villkor, och att lämna The Valley vid den tid och plats vi alltid föreställt oss. Så det är med stor stolthet och tacksamhet vi annonserar att vi tagit oss dit. Den kommande sjätte säsongen kommer att markera slutet för Cobra Kai. Även om detta är en bittersweet dag för fansen har Miyagiverse har aldrig varit starkare… vi hoppas berätta fler Karate Kid-historier så småningom eftersom vi alla vet: Cobra Kai dör aldrig.”

Här är teasern där Netflix annonserar att säsong sex av Cobra Kai blir den sista men också den största.