Charlie Sheen återförenas med Chuck Lorre i Max-komedi

Det är aldrig för sent att förlåta. Tolv år efter att Chuck Lorre kastade ut Charlie Sheen från 2 1/2 män så återförenas de två i en ny Chuck Lorre-skapad komediserie.

Charlie Sheen ledde succéserien Two and a Half Men (2 1/2 män) i åtta säsonger innan hans personliga problem ledde fram till att kontraktet avslutades under tumultartade former. Tolv år senare verkar sitcom-kungen Chuck Lorre vara beredd att ge Charlie Sheen en ny chans. Enligt Deadline ska Sheen ha en återkommande roll i Lorres första komediserie hos HBO Max, streamingtjänsten som i USA snart byter namn till enbart Max.

Det handlar om en sitcom med titeln How To Be a Bookie som Chuck Lorre skrivit ihop med Nick Bakay. Serien följer en rutinerad vadslagningshållare (Sebastian Maniscalco) som kämpar med att överleva en kommande legalisering av sportspel, allt mer instabila klienter, familj, kolleger och en livsstil som tar honom över hela Los Angeles, högt som lågt.

Omar J Dorsey, Jorge Garcia, Andrea Anders, Vanessa Ferlito och Maxim Swinton finns också i rollistan.

Charlie Sheen har sedan tidigare en planerad tv-comeback – som sig själv. Entourage-skaparen Doug Ellin är i färd med att hitta ett hem för sin dramakomedi Ramble On.

Chuck Lorre är mannen bakom en hel rad sitcom-succéer, inklusive Dharma & Greg, The Big Bang Theory och Mike & Molly.