Bones-stjärnan i miniserie om en kult

Efter 245 avsnitt som Temperance Brennan tog Bones-stjärnan Emily Deschanel en paus. Nu är hon tillbaka i en miniserie baserad på boken Devil in Ohio.

Emily Deschanel pensionerade sin populära karaktär, den rättsmedicinska antropologen Temperance Brennan, när Bones lades ned 2017 efter hela tolv säsonger. Sedan dess har storasyster Deschanel (lillasyster heter Zooey) legat ganska lågt med bara några gästinhopp här och där. 

Nu är Emily Deschanel redo att leda en serie igen. Miniserien i fråga heter Devil in Ohio och har nu fått ett premiärdatum av Netflix som samtidigt släppt de första bilderna. Den 2 september landar alla åtta avsnitten hos streamingtjänsten.

Devil in Ohio bygger på en bok med samma namn av Daria Polatin som är inspirerad av en verklig händelse. Författaren har själv gjort tv-bearbetningen och fungerar även som showrunner. 

Emily Deschanel ska spela sjukhuspsykiatrikern Suzanne Mathis som bestämmer sig för att skydda Mae, en tonåring som flytt från en kult som tagit öven en stad i närheten. Psykiatrikerns liv vänds upp och ned när en serie incidenter inträffar som tycks kopplade till den märkliga flickan och orsakar ett kaos som hotar att splittra hennes egen familj.

I rollistan finns även Sam Jaeger som Peter, Gerardo Celasco som detektiven Lopez, Madeleine Arthur som Mae, Xaria Dotson som Jules, Alisha Newton som Helen och Naomi Tan som Dani.