Last Man on Earth lovar mest av fem pilotavsnitt

 

THE LAST MAN ON EARTH: Will Forte as Phil Miller. THE LAST MAN ON EARTH is set for a special One-Hour Season Premiere Event, Sunday, March 1 (9:00-10:00 PM ET/PT) and makes its time period premiere Sunday, March 8 (9:30-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2014 Fox Broadcasting Co. Cr: Jordin Althaus/FOX

The Last Man on Earth – 4 av 5 lågor

Ingenting på tv-kartan liknar Will Fortes senaste storsatsning, en komediserie som är både rolig och annorlunda, och som vågar ta tiden som gisslan i ett format där det annars är kutym att planera varje sekund runt reklamblocken. Här får vi i stället vidsträckta ytor, gränslös ensamhet och humor av hög klass. Var Forte tänker ta den här historien vet vi ännu inte, men vi är mer än redo att följa med på resan.

FAR EAST ORLANDO - Pilot (ABC/Eric McCandless) CONSTANCE WU, HUDSON YANG, FORREST WHEELER

Fresh of the Boat – 3 av 5 lågor

Fresh of the Boat drar invandrarfördomarna till det yttersta i denna udda och väl gestaltade komedi, som för övrigt har inspirerats av tv-kocken Eddie Huangs erfarenheter. Premiäravsnittet leker med stereotyper och uppenbara kulturskillnader, men förmår lyckligtvis göra det med en kärlek och känslighet som får en att dra på munnen. Tyvärr tar vi dock oss aldrig förbi ABC:s sedvanliga försiktiga och familjevänliga image.

Dig4

Dig – 3 av 5 lågor

Tv-serien Dig, som är ett samarbete mellan Tim Kring (Heroes) och Gideon Raff (Homeland), har det kämpigt i premiäravsnittet. Inte för att konspirationsteorierna är dåliga, men för att de 46 minuterna, som ska hinna täcka en mystisk utgrävning, en grupp judar i Norge och en inspärrad och mycket speciell pojke i New Mexico, inte räcker till för att tillfredsställa nyfkenheten eller få fast oss på kroken. Förhoppningsvis kommer det med tiden.

 iZombie2

iZombie – 2 av 5 lågor

Kombinera tv-serien Veronica Mars med samtidens stora zombie-trend och du har ungdomskanalens CW:s senaste tillskott iZombie. Premiäravsnittet öppnar otroligt bra och roligt, men förmår inte att hålla storyn – om en ung medicinstudent som faktiskt också är zombie – fräsch. iZombie placerar sig konstigt nog någonstans mitt emellan serial och procedural utan att riktigt träffa rätt med vare sig elegans eller glöd.

 AmericanOdyssey

American Odyssey 4 av 5 lågor

När sergeant Odelle Ballard kommer i besittning av en rad hemligstämplade dokument utraderas hela hennes pluton i en noggrant planerad attack. American Odyssey följer sedan den kvinnliga soldaten, en desillusionerad bolagsjurist och en politisk aktivist som möter varandra när de alla tre helt oväntat dras in i en internationell sammansvärjning. En spännande politisk serie med ordentligt med överraskningar.