Alla utom Michelle i reboot av Huset fullt

DELA

Nästan fullt hus i rebooten av Huset fullt. I dag bekräftade Lori Loughlin att även Becky kommer att dyka upp i Netflix-serien Fuller House. Därmed får tittarna återse alla rollfigurer utom yngsta dottern Michelle.

Huset fullt, eller Full house som serien hette på originalspråk, var en bred och oförarglig familjeserie som ursprungligen gick i åtta säsonger 1987-1995, men som sedan dess vevats många gånger på bland annat TV4.

Fuller Houseliten

”Uncle Jesse” själv, det vill säga John Stamos, är producent för Fuller House som fokuserar på DJ, den äldsta dottern Tanner, och hennes bästis Kimmy. Förutom ett stort bakslag, när tvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen nyligen meddelade att de inte har för avsikt att reprisera rollen som Michelle, så har Stamos kunnat räkna in namn efter namn.

Här är alla som på ett eller annat sätt kommer att medverka när komediserien släpps någon gång nästa år:
Candace Cameron Bure (DJ Tanner-Fuller).  Äldsta dottern Tanner är änka, gravid och tvåbarnsmor i inledningen av Fuller House.
Jodie Sweetin (Stephanie Tanner) Stephanie är musiker, men flyttar in hos DJ för att hjälpa till med barnen.
Andrea Barber (Kimmy Gibbler). DJ:s bästis Kimmy och Stephanies rival och flyttar också in med sin son.
John Stamos (Jesse Katsopolis). Förutom att producera kommer Stamos också att dyka upp i det första avsnittet. Minst.
Bob Saget (Danny Tanner). Tanner-familjens överhuvud kommer på besök i det första avsnittet.
Dave Coullier (Joey Gladstone). Äntligen kanske vi får veta hur det gick med Joeys stå upp-karriär.
Lori Loughlin (Becky Donaldson Katsopolis). Loughlin har precis bekräftat Beckys återkomst. Huruvida det inkluderar tvillingsönerna Nicky och Alex är dock oklart.