Två nya säsonger för Emily in Paris

Lily Collins äventyr i den franska huvudstaden har charmat tittarna. Den lättsamma komedin Emily in Paris får två nya säsonger direkt av Netflix.

Romcom-serien från Sex and the City-skaparen Darren Star har med sitt mått av verklighetsflykt i bedårande franska miljöer gått hem i stugorna. Den 22 december landade den andra säsongen med Lily Collins i rollen som den unga amerikanska marknadsföringsexperten Emily Cooper som lite av en slump hamnat i den franska modehuvudstaden och där kämpar med att få ihop både arbets- och privatliv.

Nu meddelar Netflix att intresset för en fortsättning är så stort att den romantiska komedin förnyats för två nya säsonger på en gång. Något som är förunnat få serier. Bridgerton är ett av få andra exempel hos streamingjätten.

Darren Star har redan tidigare tittar fram mot säsong tre i en intervju med Tvline: “Hon har ett stort beslut att fatta. Hon har skäl att välja ett antal olika dörrar efter avslutningen av säsong två och vår utmaning är att besluta vilken av dessa dörrar hon väljer och varför. Det är vad säsong tre handlar om. När du lever i ett annat land är en av frågorna, var finns ditt hjärta? Är det på platsen du kommer ifrån eller på platsen du befinner dig på för tillfället. Emily kommer att kämpa även med det.”