Trailer: Tidsresor i Timeless

Ännu en serie som bygger på reser i tiden kommer snart till network tv. Eric Kripke och Shawn Ryan ligger bakom Timeless.

Timeless är alltså resultatet av ett samarbete mellan skaparna av Supernatural (Kripke) och The Shield (Ryan). I den första trailern ser vi hur Goran Visnjic (Cityakuten), i rollen som Garcia Flynn, stjäl en tidsmaskin med besättning för att få hjälp att resa tillbaka i tiden. I teamet som försöker stoppa Flynn från att skriva om historien ingår historieprofessorn Lucy Preston (Abigail Spencer), Delta Force-veteranen Wyatt Logan (Matt Lanter) och ingenjören Rufus Carlin (Malcolm Barrett). Den sistnämnda är ansvarig för tidsreseprojektet och tvingas nu använda sig av prototypen. Det första stoppet görs 1937 där Flynns agenda tycks att ha att göra med den tyska zeppelinaren Hindenburg. Trailern gör också en poäng av hur mycket som hänt genom historien när det gäller villkoren för afroamerikaner.

Timeless är en av de nya serier som tv-bolaget NBC satsar på inför höstsäsongen. Serien kommer att sändas på måndagar. Exakt startdatum blir känt när kanalen presenterar sin hösttablå senare i maj.