Trailer: Thrillerserien Hit & Run

Producenterna bakom The Killing och Fauda har skapat en ny thrillerserie. En smitolycka är central för handlingen i Hit & Run som nu fått en trailer av Netflix.

Segev Azulai (Lior Raz) är en lyckligt gift man och turguide som får sitt liv omkullkastat när hans hustru, en amerikansk dansare, dödas i en mystisk smitolycka i Tel Aviv. Utom sig av sorg söker han efter sin frus mördare och med assistans från en israelisk polisdetektiv, som också råkar vara hans ex (Sanaa Lathan), upptäcker han oroväckande sanningar om sin älskade hustru och de hemligheter som hon dolt för honom.

Segev Azulai måste också konfrontera sitt eget våldsamma förflutna som före detta soldat i specialstyrkan, och skydda sin dotter från de hot som hans utredning leder till.

Lior Raz som Segev Azulai i Hit & Run. Foto: Jojo Whilden/Netflix

Thriller- och actionserien utspelar sig både i Tel Aviv och New York, och många olika karaktärer och nationaliteter dras in i ett spindelnät av intriger och spänning.

Lior Raz innehar inte bara huvudrollen, han är också seriens skapare tillsammans med Avi Issacharoff, Dawn Prestwich och Nicole Yorkin.

Raz och Issacharoff är det kreativa teamet bakom den israeliska Netflixserien Fauda, som också hade Lior Raz i huvudrollen. Prestwich och Yorkin var exekutiva producenter för den amerikanska versionen av The Killing.

Hit & Run har premiär på Netflix den 6 augusti.