Trailer: Skrulljakt i Secret Invasion

Nick Fury ska tillsammans med Talos förhindra en skrullinvasion. Marvel har släppt den första trailern för Secret Invasion.

“Jag är den sista som står mellan dem och vad de verkligen vill ha”. Så låter budskapet i trailern när Nick Fury låter sig övertalas att återvända till jorden. Han tar hjälp av Talos, ledaren för en skrullfraktion som först dök upp i Captain Marvel, för att försöka stoppa utomjordingarnas planer på att ta över planeten. Inte så lätt när fienden har förmågan att byta skepnader.

Samuel L Jackson och Ben Mendelsohn repriserar i Secret Invasion sina roller som Nick Fury och Talos. Återvänder till sina Marvel-karaktärer gör även Don Cheadle som James “Rhodey” Rhodes och Cobie Smulders som Maria Hill.

Olivia Colman i Secret Invasion-trailern.

Kingsley Ben-Adir har en skurkroll. Det har även Oscarvinnaren Olivia Colman som i Secret Invasion gör debut i superhjälte-sammanhang. Det är inte så oväntat som man skulle kunna tro. Colman har sagt att hon drömt om att få spela en Marvel-skurk. Även Emilia Clarke (Game of Thrones) gör debut i Marvel-universumet.

Emilia Clarke.

Secret Invasion väntas till streamingtjänsten Disney+ under 2023.