Trailer: Sitcom med kaotiska familjemiddagar

Bara den närmaste familjen kan locka fram det värsta hos oss. Dinner with the Parents är en amerikansk version av en brittisk sitcom om familjemiddagar som slutar i kaos.

Amazons reklamfria tjänst Freevee blir i vår hem för en komediserie baserad på brittiska Channel 4:s prisbelönade sitcom Friday Night Dinner. Den 18 april släpps de fyra första avsnitten av Dinner with the Parents med Michaela Watkins i en okonventionell mammaroll.

“Den här serien är så rolig att göra eftersom vi flyttar gränserna för vad en familjekomedi kan vara – vilka brister hos karaktärerna, hur snabbt tempo, hur långt det kan eskalera. Vi hoppas att när människor tittar så ska de tänka: Den här familjen är helt galen, men jag önskar att det vore min”, säger showrunner Jon Beckerman till TV Insider.

Varje fredag träffas den sammansvetsade familjen Langers. På menyn: Skämt, upptåg, ovälkomna grannar, barndomsförälskelser, minst en brott, många dåliga beslut och en smaskig, nybakad äppelkaka.

Runt bordet finns Michaela Watkins (Casual) som mamma Jane, Dan Bakkedahl (Veep) som pappa Harvey, Carol Kane (Unbreakable Kimmy Schmidt) som Rose/Nana, Henry Hall (Curb Your Enthusiasm) och Daniel Thrasher (YouTube) som sönerna David och Gregg samt Jon Glaser (Life and Beth) som grannen Donnie.