Dramedyn Casual till HBO Nordic i juni

DELA

Sugen på en ny komedi? HBO Nordic kan snart erbjuda två säsonger av Casual, serien om två syskon som försöker coacha varandra i den snåriga dejtingdjungeln.

Casual är en dramedy från den amerikanska streamingtjänsten Hulu som HBO nu köpt rättigheterna till. Den andra säsongen har premiär i USA den 7 juni och dagen därpå på HBO Nordic. Samma dag, den 8 juni, blir också hela den första säsongen tillgänglig på den svenska streamingtjänsten.

Den alltid lika roliga Michaela Watkins spelar Valerie, en nyskild tonårsmamma och framgångsrik psykolog som vet allt om sex men inte lever som hon lär. Hon delar bostad med sin bror Alex (Tommy Dewey), ungkarl och medgrundare till en dejtingsajt som döpts till Snooger.

Valerie och Alex försöker hjälpa varandra i den svåra dejtingkonsten on- och offline och samtidigt uppfostra Valeries dotter Laura (Tara Lynne Barr). Laura är en mogen och självständig 16-åring som ofta är den mest vuxna i den dysfunktionella familjen.

Casual hade premiär för den första säsongen i oktober förra året. Serien är regisserad av Oscarsnominerade Jason Reitman (Juno, Up in the Air).

För den som ännu inte upptäckt Casual, här är en trailer för säsong ett: