Trailer: ny sexigare version av The Catch

ABC-dramat the Catch har haft stora problem på vägen. En ny sexigare trailer fokuserar på katta-och-råtta-leken mellan Mireille Enos och Peter Krauses huvudkaraktärer.

Mireille Enos (The Killings) spelar den skickliga privatdetektiven Alice Vaughan som själv blir offer för ett miljonbedrägeri av sin egen fästman (Peter Krause). Alice är fast beslutsam att spåra upp den försvunne fästmannen för att utkräva hämnd.

Den nya trailern har en ny sexigare look än den trailer som släpptes förra året för det första nu kasserade pilotavsnittet. Det har blivit ännu tydligare att The Catch produceras av Shonda Rhimes och Betsy Beers Shondaland, som också ligger bakom Grey’s Anatomy, Scandal och How To Get Away With Murder. Jennifer Schuur (Hellcats) var med och utvecklade serien, men lämnade tillsammans med showrunner-kollegan Josh Reimes på grund av ”kreativa meningsskiljaktigheter” och ersattes i augusti av Shondaland-veteranen Allan Heinberg.

Producenterna har också bytt ut den manliga huvudrollsinnehavaren på vägen. Peter Krause gör nu rollen som den opålitliga fästmannen, som döpts om till Christoffer. Krause sågs senast i familjedramat Parenthood, men torde för svenska tittare vara mest känd för rollen som begravningsentreprenör Nate Fischer i HBO-serien Six Feet Under.

The Catch har premiär på kanalen ABC den 24 mars.