Trailer: Sci fi-serie om att hitta The One

Vem vill inte hitta den sanna kärleken? Netflix sci fi-serie The One utforskar vad som skulle hända om ett DNA-test fick avgöra.

Trailern för den psykologiska thrillerserien The One för tankarna till Black Mirror. Här kan ny teknik para ihop vilka som är genetiskt garanterade att bli förälskade, men hotar samtidigt alla etablerade relationer och äktenskap.

Hannah Ware spelar vd:n för företaget som ligger bakom teknologin. Hennes driv för att nå succé har ett högt pris för många andra, men kanske också för henne själv.

The One är en sci fi-historia men satt i en nära framtid. Enligt Netflix beskrivning ”i en värld där ett DNA-test kan avgöra vem som är din perfekta partner – personen som du är genetiskt skapad att bli djupt förälskad i. Oavsett hur bra din relation är, vem har inte någon gång funderat på om det finns någon där ute som skulle passa ännu bättre? Tänk om ett hårstrå är allt som krävs för att hitta den personen? Idéen är enkel, men konsekvenserna explosiva. Vi kommer aldrig att tänka på kärlek och förhållanden på samma sätt igen.”

The One är baserad på en roman från 2017 av John Marrs. Bearbetningen är gjord av seriens skapare Howard Overman (Misfits). Sci fi-seriens åtta avsnitt landar hos Netflix den 12 mars.