Trailer: Agents of Shield säsong 3

I två säsonger var hon känd som Skye. I den nya promotrailern för Marvel’s Agents of Shield möter vi Daisy Johnson och hennes nya look.

Marvel-serien Agents of Shield har ägnat två ojämna säsonger åt att försöka bli den förstklassiga äventyrsserie som den borde ha potential att bli. Den 29 september är serien tillbaka på ABC. När Kanal 11 och Kanal 11 Play börjar sända säsong 3 står fortfarande skrivet i stjärnorna.

I promon introducerar sig Daisy Johnson (Chloe Bennet) som inhuman. Vi möter också två nya ansikten, en ängslig inhuman vid namn Joey (Juan Pablo Raba som också är aktuell i Netflix-dramat Narcos) och Lash (Matthew Willig), en storvuxen och mer monstruös inhuman.

Bobbi ”Mockingbird” Morse (Adrianne Palecki) och ex-maken Lance Hunter (Nick Blood) skymtar också förbi i trailern. Deras framtid i serien är dock osäker eftersom det nyligen blev klart att Marvel planerar en spinoff med de två karaktärerna. Läs mer om det här.

Minst lika underhållande som serierna i sig är det så kallade Dubsmash War som pågår på Twitter mellan Clark Gregg (Phil Coulson) och Chloe Bennet från Agents of Shield och Marvel-kollegorna Hayley Atwell och James D’Arcy från Agent Carter. Det började på Comic Con i somras (ni kan hitta en sammanfattning här).  Nu är ”synkkriget” igång igen, men denna gång i välgörenhetssyfte. Atwell och D’Arcy tog en väldigt känd och fåfäng gris till hjälp i den första rundan. Följ kampen här.