Trailer: Twist i Lucifer säsong 5

Lucifer är annorlunda i säsong 5. Ja, frågan är om han ens är sig själv. Den nya säsongens twist presenteras i den trailer som Netflix precis har släppt.

Det har gått 15 månader sedan den förra säsongen när den första halvan av säsong fem dyker upp hos Netflix den 21 augusti. När de åtta avsnitten i säsong 5B landar återstår att se.

Enligt den officiella teasern för säsong fem står det mer på spel än någonsin. Hemligheter avslöjas, älskade karaktärer dör och tittarna ska äntligen få svar på seriens eviga fråga; kommer Lucifer (Tom Ellis) och Chloe (Lauren German) äntligen att få ihop det? Säsongen innehåller också ett svartvitt noir-avsnitt.

I den färska officiella trailern introduceras en helt ny karaktär, Lucifers identiska tvilling Michael som i broderns frånvaro ställer till så mycket oreda att Lucifer måste återvända från helvetet för att konfrontera sin tvillingbror.

Lucifer har redan lagts ned och återupplivats två gånger och förnyades nyligen med ytterligare en säsong. Den sjätte sägs återigen ska bli den sista.