Trailer: Lizzy Caplan i Castle Rock

Lizzy Caplan spelar sjuksköterskan från helvetet i den andra säsongen av Castle Rock. Antologiserien, som är en hyllning till skräckens mästare Stephen King, återkommer i oktober.

I den första säsongen av Castle Rock spelade Bill Skarsgårds en mystisk ung man som upptäcks i ett fängelse utan några identitetshandlingar. Den andra säsongen utspelar sig i samma hemsökta fiktiva stad, men berättar en helt ny historia med nya skådespelare.

I en ny trailer får vi för första gången möta Lizzy Caplan (Masters of Sex) i rollen som Annie Wilkes, kämpande mor och sjuksköterska, när hon anländer till Castle Rock. Annie Wilkes är en begynnande psykopat och en ikonisk Stephan King-karaktär känd från romanen Misery som utkom 1987. En koppling som det kreativa teamet bakom trailern leker med när de avslutar klippet med orden ”Misery arrives October 23”.

I rollistan för säsong två återfinns även Tim RobbinsGarrett Hedlund, Elsie Fisher, Yusra Warsama,  Barkhad Abdi och Matthew Alan. Samtliga karaktärer är inblandade i en fejd mellan olika klaner i Castle Rock, en konflikt som ytterligare kompliceras av Anne Wilkes ankomst.

Säsong två av Castle Rock har premiär på den amerikanska streamingtjänsten Hulu den 23 oktober. HBO Nordic är svenskt hem för serien.