Trailer: Hjärtskärande i Dear Edward

Hjärtskärande men ändå livsbejakande. Apple TV+ har släppt trailern för Dear Edward. Connie Britton, Taylor Schilling och nykomlingen Colin O’Brien leder den nya dramaserien.

Dear Edward bygger på en roman av Ann Napolitano med samma namn. Serien beskrivs som en samtidigt hjärtskärande, livsbejakande och upplyftande historia om överlevnad, motståndskraft och kontakt där skaparen av Friday Night Light och Parenthood, Jason Katims, utforskar vad som gör oss till människor.

I centrum för berättelsen finns 12-årige Edward Adler (Colin O’Brien), som överlever en fruktansvärd flygkrasch som dödar alla andra passagerare, hans egen familj inkluderad. När Edward och andra sörjande som påverkats av tragedin försöker förstå livet efteråt formas oväntade relationer, romanser och gemenskaper.

Connie Britton och Audrey Corsa i Dear Edward. Foto: Apple TV+

Två av de vuxna huvudrollerna görs av Connie Britton och Taylor Schilling. För Connie Britton, som spelade Tami Taylor i Friday Night Lights innebär det en återförening med skaparen Jason Katims.

De tre första av totalt tio avsnitt släpps av Apple TV+ den 3 februari, följt av ett avsnitt varje fredag. Här är den nysläppta trailern inför premiären av Dear Edward.