Trailer: HBO:s karantänfilm Coastal Elites

Pandemi och politik. Stjärnkvartetten Bette Midler, Sarah Paulson, Kaitlyn Dever, Dan Levy och Issa Rae är socialt distanserade i HBO-filmen Coastal Elites.

HBO har släppt en trailer för sin mycket samtida produktion. Issa Rae (Insecure), Dan Levy (Shitt’s Creek), Kaitlyn Dever (Unbelievable), Sarah Paulson (American Horror Story) och Bette Midler, legendaren som inte behöver någon förklarande titel i anslutning till sitt namn, spelar karaktärer som delar med sig av socialt distanserade berättelser från olika delar av USA. I trailern flera historier med politiska förtecken.

Tv-filmen är regisserad av Jay Roach, senast aktuell med Bombshell, och manuset är skrivet av Paul Rudnick.

Rudnick har berättat för Variety om utmaningarna under manusprocessen: “Jag ville inte att materialet skulle kännas daterat så jag försökte vara försiktig med referenserna. Allt är så galet och folk är nästan nostalgiska när de tänker på februari. Jag ville få fram känslan av att bli överväldigad av varenda händelse så att man hela tiden får allting känslomässigt bekräftat. Jag tror att det här kan fungera som en tidskapsel för amerikanska liv.”

Coastal Elites har premiär på HBO den 12 september.