Trailer: Grey’s, Scandal & HTGAWM

Shondaland-serierna Grey’s Anatomy, Scandal och How to Get Away with Murder är alla tillbaka den 11 februari. Men vad händer egentligen med Meredith i den nya trailern?

De tre Shonda Rhimes-producerade serierna marknadsförs av ABC under den gemensamma hashtaggen #TGIT (Thank God it’s Thursday) och får därför också dela trailer. Torsdagen den 11 februari är Grey’s Anatomy, Scandal och How to Get Away with Murder tillbaka för andra halvan av i tur och ordning säsong 12, 5 och 2. Och det ser som vanligt ut att bli dramatiskt för Shondalands leading ladys Meredith Grey (Ellen Pompeo), Olivia Pope (Kerry Washington) och Annalise Keating (Viola Davis). Eller som speakern säger i trailern: Let the crazy roll!

Alla de tre dramaserierna går att streama. Viaplay har elva säsonger av Grey’s Anatomy och fyra säsonger av Scandal. How to Get Away with Murders första säsong finns både hos Viaplay och Netflix. Vi recenserade Viola Davis-serien i senaste numret av vårt interaktiva magasin Stream Sverige. Davis har nu på söndag chansen att lägga en Golden Globe till sin Emmy för rollen som Annalise Keating, den briljanta advokaten med det trassliga privatlivet i HTGAWM.