Trailer: To All the Boys-spinoffen om Kitty

To All the Boys-franchisen växer. Den här gången i form av en tv-serie om yngsta dottern i familjen Covey. Kitty, yngre syster till Lara Jean, är redo för sin egen kärlekshistoria.

Netflix har gjort tre filmer baserade på Jenny Hans populära trilogi om Lara Jean och alla pojkar som hon förälskat sig i; To All the Boys I’ve Loved Before, To All the Boys 2: P.S. I Still Love You och To All the Boys: Always and Forever. 

Nu har det romantiska komedi-upplägget paketerats om till tv-serieformat. Serien om Lara Jeans lillasyster har döps till XO, Kitty och huvudrollen som Kitty Song Covey görs av fanfavoriten Anna Cathcart.

Netflix har släppt ett första klipp och annonserat att de tio avsnitten landar den 18 maj.

i trailern försöker Kitty övertyga sin pappa om att hon ska få gå på internatskola i Sydkorea, samma skola som hennes mamma gick på och som också råkar vara den skola där hennes crush går.

Kitty tror att hon vet allt om kärlek när hon flyttar över halva jordklotet för att återförenas med sin pojkvän, men upptäcker snart att förhållanden är mer komplicerade när ens eget hjärta är inblandat.