Trailer: Duchovny och Aquarius tillbaka

Det börjar närmas sig säsong två av Aquarius, NBC-serien där David Duchovny spelar en kriminaldetektiv som mäter sina krafter med massmördaren Charles Manson. 

I säsong två har serien kommit fram till 1968, året innan Manson-gängets bestialiska dåd skakade en hel generation. The X-Files-stjärnan David Duchovny spelar kriminaldetektiven Sam Hodiak. Hodiak och kollegan, Vietnamveteranen Brian Shafe (Grey Damon), försöker hålla koll på Charles Manson (Gethin Anthony), som lyckats etablera en komplex relation både med Sams exflickväns dotter och en förmögen advokat. I trailern framgår det att Manson också börjat predika om det apokalyptiska raskrig han döpte till Helter Skelter.

Aquarius blev förra året den första serien på en stor broadcast-kanal (NBC) som kunde streamas i sin helhet direkt efter premiären. Det gav önskvärd effekt och ledde till att serien snabbt förnyades. I år testar NBC med att sända premiären, ett två timmar långt avsnitt, helt utan reklam. Det har heller aldrig skett förut hos de stora traditionella kanalerna. Premiäreventet sker den 16 juni.

Här hemma är det C More som visar Aquarius. Den första säsongen finns att streama nu och den andra startar den 6 juli. Vår recension av säsong ett av Aquarius finns här.