Trailer: Aston Kutcher i The Ranch

Aston Kutchers nya komediserie utspelar sig på en ranch i Colorado. Netflix har släppt den första trailern för The Ranch.

The Ranch återförenar två kompisar från That ’70s Show; Aston Kutcher och Danny Masterson. Kutcher spelar Colt Bennett som återvänder hem till familjens ranch i Colorado efter en kort och inte särskilt framgångsrik karriär som fotbollsproffs, för att ta hand om familjens företag ihop med sin storebror Jameson (Masterson) och pappa Beau (Sam Elliot). Mamma Maggie (Debra Winger) driver en bar, men äktenskapet är skakigt så hon bor för sig själv i en trailer. Elisha Cuthbert spelar Colts före detta flickvän.

Don Reo och Jim Pattersson från 2 1/2 män, där Aston Kutcher i flera säsonger spelade huvudrollen, har skapat den nya multikamera-komedin. Kutcher och Masterson är med och producerar. ”En stor del av serien utspelar sig utomhus, vilket är ovanligt för en sitcom. Vi bryter mot ett gäng regler, men samtidigt är det en sitcom om fäder och söner och hur det är att leva i en stad som man egentligen vill lämna”, säger Aston Kutcher till Entertainment Weekly.

Den första säsongen av The Ranch består av 20 avsnitt. De första tio avsnitten släpps på Netflix den 1 april. Oklart när de andra tio blir tillgängliga.