The Blacklist: Redemption till Viaplay

The Blacklist-spinoffen hamnar inte helt oväntat hos Viaplay som redan visar originalserien. Den 24 februari är det premiär för The Blacklist: Redemption.

Famke Janssens gästinhopp i slutet av säsong tre av kriminaldramat The Blacklist övertygade NBC om att centrera en spinoff kring hennes karaktär, Susan ”Scottie” Hargrove.

Tom Keen (Ryan Eggold), som varit en av karaktärerna i kriminalserien The Blacklist sedan starten 2013, börjar i spinoffen samarbeta med den mystiska ”Scottie”. Hon är den briljanta och sluga chefen för Grey Matters, en legoorganisation som löser fall som myndigheterna inte vågar röra. När Tom Keen råkar upptäcka att ”Scottie” dessutom är hans biologiska mor startar han sin egen utredning för att ta reda på mer om sitt förflutna. Tillsammans använder mor och son sina unika färdigheter för att bekämpa brott och samtidigt rentvå sina själar från allt ont som de tidigare har orsakat.

Edi Gathegi (Mr Solomon) och Tawny Cypress (Nez Rowan) följer också med över till The Blacklist: Redemption. Se trailer här:

https://www.youtube.com/watch?v=-aqa0sNeA_I

The Blacklist, med James Spader som den karismatiske Red, är nu inne på sin fjärde säsong. Nya avsnitt kommer till Viaplay på fredagar. I slutet av februari tar originalserien paus för att ge plats för spinoffen. The Blacklist: Redemption har premiär på NBC den 23 februari och dagen därpå på Viaplay.