Teaser: Säsong tre av 50 Cents Power

Vem vill döda Ghost? I säsong tre av 50 Cent-producerade Power är målet att pumpa in mer adrenalin. Det märks i den första korta teasern.

Kabelkanalen Starz är hem för serier som Black Sails och Outlander, men sett till tittarsiffror är faktiskt dramaserien Power kanalens största succé. Power är producerad av rapparen Curtis ”50 Cent” Jackson och seriens showrunner Courtney Kemp Agboh. Serien följer James St Patrick (Omari Hardwick), kallad Ghost, som finansierar en populär nattklubb i New York via droghandel och kämpar för att rädda både sin nattklubb och sina kärleksrelationer. 50 Cent spelar hans före detta mentor.

I den nya trailern framgår det att Ghost fortsätter kampen för ett annat, bättre liv. Men han har många fiender och det finns ett pris på hans huvud samtidigt som hans relation med Angela (Lela Loren) är skakig. “Jag vill verkligen pumpa mer oktan i säsong 3. Det kommer att hända mer och finnas fler drivkrafter. Det är inte så att du inte kan ha stillsamma ögonblick, men jag vill att folk ska få en adrenalinstinn upplevelse där hemma”, säger Courtney Kemp Agboh till Entertainment Weekly.

De två första säsongerna av Power finns på HBO Nordic. Säsong tre har premiär i juli, först på Starz och sedan på HBO Nordic.