Teaser för interaktiv Kimmy-special

Trodde du att du sett det sista av Kimmy Schmidt? Nope. Netlix har precis annonserat att den interaktiva specialen, kallad Kimmy vs the Reverend, anländer i maj.

Det är snart ett år sedan som den fjärde och sista säsongen av The Unbreakable Kimmy Schmidt hade premiär på Netflix. Men det var inte det sista vi såg av den sprakande Kimmy som försökte hitta tillbaka till ett normalt liv efter att ha tillbringat 15 år i en bunker.

Netflix annonserade kort därefter att det planerades för en interaktiv special och att Daniel Radcliffe – just det Harry Potter själv – skulle medverka i den. Men sedan juni förra året har det varit tyst – tills nu. Netflix meddelar att premiären inträffar den 12 maj med en teaser som också inkluderar de första klippen med Daniel Radcliffe.

Enligt synopsis kan tittarna förväntas sig följande av specialen: “Kimmy Schmidt ger sig ut på sitt största äventyr hittills. Tre stater! Explosioner! En dansande hamburgare! Och du kära tittare beslutar hur berättelsen går vidare. Kommer du att omintetgöra pastorns onda plan och ta Kimmy till hennes bröllop i tid? Eller kommer du att råka starta ett krig mot robotarna?”

Specialen Kimmy vs the Reverend kommer liksom originalserien från hjärnorna på radarparet Tina Fey och Robert Carlock.

Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski och Carol Kane är förstås tillbaka som Kimmy, Titus, Jaqueline och Lilian. Likaså Jon Hamm som den självutnämnda kultpastorn. Förutom Daniel Radcliffe, som spelar en prins, medverkar även Sara Chase, Lauren Adams, Donna Maria, Amy Sedaris, Michael Carlsen, Fred Armisen, Chris Parnell, Jack McBrayer och Johnny Knoxville.