Teaser: Adrian Grenier i Clickbait

Netflix har släppt en teaser som klickbete för en ny thrillerserie. Adrian Grenier spelar Nick Brewer i sociala medier-kritiska Clickbait.

Om det är någon som händelsevis glömt bort att det finns en baksida med sociala medier så är Clickbait här för att påminna oss om att så är fallet. Miniserien i åtta avsnitt beskrivs som en karaktärsbaserad thriller som utforskar hur sociala medier kan fungera som bränsle för de mest farliga och okontrollerbara impulser.

Entourage-stjärnan Adrian Grenier spelar en till synes helt vanlig familjeman. Nick Brewer beskrivs som en kärleksfull far, make och bror. Men en dag försvinner han spårlöst och en video dyker upp på nätet där en sönderslagen Nick håller upp en skylt med texten: ”Jag misshandlar kvinnor. Vid fem miljoner visningar, dör jag”.

Adrian Grenier.

Zoe Kazan (The Plot Against America) och Betty Gabriel (Defending Jacob) spelar Nicks syster Pia respektive hustru Sophie. När de försöker rädda honom upptäcker de saker om Nick som skvallrar om att det finns en mycket mörkare sida som de inte visste existerade.

Zoe Kazan.

Pia Brewer är en ung kvinna som är i desperat behov av svar i ett fall som får stort medieutrymme. Sophie Brewer kämpar för att hålla ihop familjen när den blir del av den story som blir föremål för nationens största mediala bevakning.

Clickbait har premiär på Netflix den 25 augusti.