Stephanie Hsu i “uppfuckad” romcom-serie

Stephanie Hsu blev Oscarsnominerad för Everything Everywhere All at Once och är filmaktuell i The Fall Guy. Nu ska hon leda och vara med och producera komediserien Laid.

Nahnatchka Khan och Sally Bradford McKenna jobbade ihop med Don’t Trust the B—- in Apartment 23. Sedan dess har Kahn bland annat skapat Fresh Off the Boat och Young Rock medan McKenna har bland annat The Goldbergs på sin cv. Nu återförenas de två manusförfattarna i en komediserie byggd på en australisk serie med samma namn från 2010.

Enligt synopsis för Laid ska Stephanie Hsu spela en kvinna som får veta att hennes tidigare älskare dör på ovanliga sätt och måste gå tillbaka i sin sexuella timeline och konfrontera sitt förflutna för att kunna gå framåt.

Enligt den amerikanska streamingtjänsten Peacock, som beställt serien, så är Laid en uppfuckad romcom där svaret på frågan ‘Varför kan jag inte hitta kärlek, är det något fel på mig?’ är ett rungande ‘Ja, det är det. Problemet är du’.

Stephanie Hsus karriär har tagit fart ordentligt på senare år. Förutom den Oscarsnominerade birollen i Everything Everywhere All at Once är hon mest känd som Mei Lin i The Marvelous Mrs Maisel. Inom kort delar hon filmduk med Ryan Gosling och Emily Blunt i The Fall Guy.