Klart för tredje säsong av Virgin River

Den andra säsongen av Virgin River landade hos Netflix den 27 november. Nu har det romantiska dramat fått klartecken även för en tredje säsong.

The Queens Gambit och The Crown dominerade länge hösten hos Netflix. Men den serie som till slut tog över i toppen av streamingtjänstens mest populära serier, enligt Netflix eget rankingsystem, var faktiskt den mer lågmälda feelgood-berättelsen Virgin River.

Serien är en bearbetning av en samling kärleksromaner med samma namn, författade av Robyn Carr. Det finns hela 22 Virgin River-romaner publicerade sedan 2007 så det finns gott om material att ta av när serien nu förnyats för tio nya avsnitt.

Alexandra Breckenridge (American Horror Story) spelar Melinda ”Mel” Monroe som efter att ha hittat en annons om ett jobb som barnmorska och sjuksköterska i den lilla fiktiva staden Virgin River mitt i den kaliforniska skogen bestämmer sig för att det är den perfekta platsen för att starta om på nytt och lämna alla smärtsamma minnen bakom sig,

Alexandra Breckenridge och Martin Henderson (Grey’s Anatomy) som spelar Mels kärlek Jack firade seriens förnyelse så här.