Premiärdatum för ny säsong av Love Life

En ny kärlekshistoria i New York ska berättas i antologiserien Love Life. Denna gång med William Jackson Harper i huvudrollen.

Anna Kendrick hade huvudrollen i den första säsongen av HBO Max antologiserie. Kendricks Darby Carter dyker upp ”då och då” även i den andra säsongen, liksom i inledningen av teasern som avslöjar att säsong två har premiär den 28 oktober. Denna gång är det William Jackson Harper (The Good Place) som har den ledande rollen.

This is the story of Marcus Watkins, är tagline i teasern. HBO Max gör det tydligt direkt att det är en ny kärlekshistoria som ska berättas. William Jackson Harpers karaktär har, som det står i synopsis, precis lämnat ett långvarigt förhållande med kvinnan som han trodde var den rätta och har kastats tillbaka till singellivet och sökandet av det romantiska förhållande han trodde att han redan hade funnit.

William Jackson Harper och Jessica Williams. Foto: Sarah Shatz/HBO Max

Den första säsongen av Love Life finns på HBO Nordic. HBO Max släpper de tre första avsnitten av säsong två på premiärdatumet den 28 oktober, ytterligare tre avsnitt blir tillgängliga den 4 november och de sista fyra den 11 november. HBO Nordic har då också transformerats till HBO Max även i Sverige.

Från den 17 november finns Love Life även att streama på C More.