Kärleksjakt för William Jackson Harper

Han slog igenom i The Good Place. Nu ska William Jackson Harper fronta den andra säsongen av den romantiska antologiserien Love Life.

I den första säsongen av romcom-serien spelade Anna Kendrick huvudrollen som Darby Carter och berättelsen följde hennes jakt på kärlek. Darby kommer att dyka upp ”då och då” även i den andra säsongen, men framför allt är det William Jackson Harpers ännu namnlösa karaktär som kommer att ta plats i centrum för en helt ny kärlekshistoria i New York.

Jackson Harpers karaktär har, som det står i synopsis, precis lämnat ett långvarigt förhållande med kvinnan han trodde var hans person och har kastats tillbaka i sökandet av den romantik han trodde att han redan hade funnit.

Den första säsongen av Love Life ingick i lanseringen av den nya amerikanska streamingtjänsten HBO Max. Anna Kendricks popularitet bidrog till att göra serien till tjänstens mest populära originalserie, totalt bara slagen av klassiska sitcomen Friends (Vänner).

Man skulle kunna tro att Love Life som HBO Max-serie borde ha hamnat hos HBO Nordic, men i stället är det C More som har de svenska rättigheterna.