Premiärdatum för Netflix serie om global porrstjärna

Roccos mamma ville att han skulle bli präst, men han valde istället att bli porrskådespelare. Nu kommer en serie inspirerad av den globala porrstjärnan. Supersex har premiär på Netflix den 6 mars.

Det är den italienska manusförfattaren Francesca Manieri (We Are Who We Are), känd som militant feminist, som i en serie ger nya infallsvinklar på hur landsmannen Rocco Tano förvandlades till den globala porrstjärnan Rocco Siffredi.

Berättelsen om den “italienska hingsten” följer honom hela vägen från den enkla uppväxten i den lilla staden Ortona till inspelningen av 1 500 hårdporrfilmer och livet som en världen mest kända porrstjärnor. Serien tittar både närmare på hans familj och utforskar hans relation till kärlek.

Rocco Siffredi spelas av en av Italiens mest kända skådespelare, Alessandro Borghi (The Eight Mountains). En yngre version av Rocco spelas av Saul Nanni (Love & Gelato). Jasmine Trinca (Honey) spelar Lucia, en fiktiv karaktär som är tänkt att representera en syntes av kvinnorna som Rocco haft en relation med.

Den italienska Netflixserien Supersex blir tillgänglig hos streamingtjänsten den 6 mars.