Premiärdatum för Netflix-komedin Love

Kungen av romantiska komedier har nu tagit vägen även till Netflix. Judd Apatows komediserie Love har premiär den 19 februari.

Love är skapad, skriven och producerad av Judd Apatow, Paul Rost och Lesley Arfin särskilt för Netflix. Framför allt Apatow har en lång resumé, och ligger bakom ett gäng framgångsrika filmer i det romantiska komedi-facket. Han hjälpte också Amy Schumer skapa filmen Trainwreck och banade vägen för Lena Dunham och hennes HBO-serie Girls.

Love
Paul Rust och Gillian Jacobs i Love.

Komikern Paul Rust spelar Gus, ”the nice guy”, och Gillian Jacobs (Community) gör Mickey som är mer vild av sig. De två tar sig i serien genom både glädjen och förödmjukelsen av intimitet, förpliktelser, kärlek och annat som de hoppats kunna undvika. Som i så många andra av Apatow-skapelser handlar det om att skildra moderna relationer på ett plågsamt ärligt men samtidigt underhållande sätt.

Den första teasern är lite trist eftersom den inte innehåller några scener alls från serien, så det är svårt att få någon riktig uppfattning om den nya komediserien.

Alla de tio halvtimmesavsnitten av Love blir på sedvanligt Netflix-vis tillgängliga fredagen den 19 februari.