Ny trailer för sci fi-serien Colony

Det handlar mycket om lögner i den officiella trailern för nya science fiction-serien Colony, som återförenar Lost-författaren Carlton Cuse med Josh Holloway.

Carlton Cuse och Josh Holloway lärde känna varandra på Hawaii under inspelningen av Lost. Nu återförenas de i ett science fiction-drama som utspelar sig i en inte alltför avlägsen framtid där höga betongmurar och tungt beväpnade soldater håller Los Angeles invånare i ett järngrepp.

I centrum för historien finns en familj som kämpar för att överleva och befria människorna i den ockuperade staden. Josh Holloway spelar den före detta FBI-agenten Will Bowman och Sarah Wayne Callies (The Walking Dead) hans fru Katie. De är båda beredda att gå hur långt som helst för att återförenas med sin försvunne son – även om det innebär att samarbeta med den hatade ockupationsmakten.

Bakom den nya sci fi-serien ligger USA Network som i somras hade stora framgångar med hackardramat Mr Robot. Förväntningarna är så höga på den nya serien att Netflix sedan länge gjort klart med streamingrättigheterna utanför USA. Den 14 januari är det premiär på USA Networks. Netflix har inte annonserat något premiärdatum, men vi tror och hoppas att serien går att streama i Sverige väldigt snart efter det.