Milo Ventimiglia i The Company You Keep

En bedragare och en CIA-agent möts i en bar utan att känna till varandras bakgrunder. Milo Ventimiglia och Catherine Haena Kim har huvudrollerna i The Company You Keep.

I den nysläppta första teasern för ABC-serien möts huvudpersonerna Charlie och Emma på en bar och tillbringar en passionerad natt tillsammans, men ljuger om sin verkliga sysselsättning. Det bäddar för en skakig relation allt medan insatserna blir högre och actionscenerna fler.

Charlie and Emma är båda indragna i en konflikt som gör att deras yrkesliv blir ihopkopplade. Charlie driver “familjens affärer” i förhoppningen att så småningom nå till en punkt då han kan dra sig ur för gott. Den hemliga agenten Emma har ett hett spår efter den hämndfyllda brottsling som håller Charlies familj i ett skuldgrepp. Medan de jobbar mot sina mål blir de tvingade att konfrontera sina lögner för att skydda sig själva och dem de älskar från ödesdigra konsekvenser.

Catherine Haena Kim och Milo Ventimiglia i The Company You Keep. Foto: ABC/Eric McCandless

För Milo Ventimiglia, som slog igenom i Gilmore Girls, är rollen i ABC-serien den första sedan den Emmy-nominerade insatsen som Jack Pearson i nyligen avslutade This Is Us. Ventimiglia är också med och producerar The Company You Keep. Catherine Haena Kim medverkade tidigare i CBS-serien FBI.

The Company You Keep har hämtat inspiration från ett koreanskt format, My Fellow Citizens. Serien har premiär den 19 februari på kanalen ABC med streamingdebut dagen därpå hos Hulu. Det betyder att oddsen är låga att Disney+ blir seriens svenska hem vad det lider.