Meredith attackerad i ny Grey’s-trailer

Få tv-karaktärer har gått igenom så många prövningar som Meredith Grey. Och inte blir det bättre när Grey’s Anatomy återkommer efter vinteruppehållet.

ABC har precis släppt en trailer för den populära sjukhusserien från Shonda Rhimes som nu är inne på sin tolfte säsong. Och den är helt och hållet fokuserad på karaktären som gett serien dess namn, Meredith Grey (Ellen Pompeo). Den 11 februari är serien tillbaka i USA med ett avsnitt regisserat av den Oscarsbelönade skådespelaren Denzel Washington som här debuterar som tv-regissör.

Grey’s Anatomy sänds i Sverige på Kanal 5 och nya streamingtjänsten Dplay. Där återkommer serien senare i februari. Exakt datum är inte annonserat men gissningsvis den 24 februari.

Grey’s Anatomy är en av tre framgångsrika Shondaland-producerade ABC-serier. De andra är Scandal och How to Get Away With Murder som båda också är tillbaka den 11 februari. Se en gemensam trailer för de tre serierna här. Viaplay har elva säsonger av Grey’s Anatomy och fyra säsonger av Scandal. How to Get Away with Murders första säsong finns både hos Viaplay och Netflix.