Klartecken för säsong 4 av Succession

Maktkampen inom familjen Roy är långt ifrån över. Det var bara en tidsfråga, men nu har HBO förnyat Succession för en fjärde säsong.

Ingen är förvånad över att det även blir en fjärde säsong av Succession. Den prisbelönade serien om patriarken Logan Roy (Brian Cox) och arvingarna till mediekonglomeratet Waystar Royco är numera HBO:s flaggskeppsserie. Redan två avsnitt in i säsong tre är det tydligt att Jesse Armstrong och hans författarkolleger levererat ytterligare en högklassig säsong om den underhållande maktkampen inom familjen Roy.

Så här annonserades den nya säsongen på det officiella Twitter-kontot:

“Med varje säsong av Succession har Jesse Armstrong fortsatt att överträffa våra vildaste förväntningar, och tagit oss allt djupare in i familjen Roys inre helgedom med oändlig kvickhet, mänsklighet och precision. Den här säsongen är inget undantag och vi ser fram emot vad som väntar oss i den kommande säsongen”, säger HBO:s vice president of programming Francesca Orsi i ett uttalande.

Det finns ännu inga uppgifter om när produktionen av säsong fyra kommer att starta, men man kan anta att det dröjer ungefär ett år innan det kommer en ny säsong av Succession till HBO Max.