Klart med två nya säsonger av Bates Motel

Har du väntat på besked om Bates Motels framtid? Nu är det klart att serien fortsätter 2016. Kanalen A&E har till och med beställt två nya säsonger på en gång.

BatesMotelSeason3Episode7

Den psykologiska thrillerserien Bates Motel är en sorts prequel till Alfred Hitchcocks berömda skräckfilm Psycho från 1960. Freddie Highmore och Vera Farmiga gör rollerna som Norman och Norma Bates och särskilt Farmiga har hyllats för sin rolltolkning och bland annat nominerats för en Emmy. Nestor Carbonell spelar sheriffen Alex Romero.

Den tredje säsongen av Bates Motel sändes under våren, och nu har A&E Networks alltså beställt totalt 20 nya avsnitt av sin mest framgångsrika serie. ”Vi är glada över att ge fansen chansen att se två säsonger till av Normans förvandling till en av de största psykopaterna i filmhistorien”, kommenterar Rob Sharenow, A&E:s vice president.

De första tio avsnitten börjar spelas in senare i år och serien återvänder mest troligt någon gång i mars nästa år, då alla de tre tidigare säsongernas premiärer varit förlagda till denna månad.

De två första säsongerna av Bates Motel finns på svenska Netflix. Huvudrollsinnehavarna i Bates Motel har för Entertainment Weeklys räkning sammanfattat sin show på 30 sekunder: