Trailer: Kaotiskt i How I Met Your Father

Premiären av How I Met Your Father närmar sig. Nu finns den första trailern med Hilary Duff och de andra i spinoffen. 

Den första trailern går rakt på sak. Det här är historien om hur jag mötte din far, är den första meningen som uttalas. Kim Cattrall (Sex and the City) spelar den äldre versionen av Sophie och bidrar sålunda med berättarrösten i How I Met Your Mother-spinoffen.

Berättelsen katapultar sedan tittarna tillbaka till år 2022 när Hilary Duffs version av Sophie och hennes närmaste vänkrets – Jesse (Chris Lowell), Valentina (Francia Raisa), Charlie (Tom Ainsley), Ellen (Tien Tran) och Sid (Suraj Sharma) – försöker lista ut vad de vill ha ut av livet och hur man hanterar kärleken i en tid av dejtingappar och obegränsade möjligheter.

Av trailern att döma bjuds det på både charm och kaos. Exempelvis låter Sophie meddela att hon gått på 87 Tinder-dejts under året men deklarerar ändå att det är den första dagen på nästa stora kärlekshistoria.

How I Met Your Father har premiär den 18 januari på Disneyägda streamingtjänsten Hulu. Två avsnitt släpps på premiärdagen, därefter ett i veckan. För svenska tittare är Disney+ det troliga alternativet för spinoff-serien.

How I Met Your Mother gick på CBS i nio säsonger innan historien avslutades med ett kritiserat antiklimax 2014. De nio säsongerna finns fortfarande på svenska Netflix.